Mexico

Het is niet een vakantiebestemming die om de hoek ligt, maar het is dubbel en dwars de moeite waard om de vliegreis naar dit prachtige land te maken. Het land ligt ten zuiden van de Verenigde Staten van Amerika en is een waar paradijs voor iedereen die van vakantie vieren houdt. Het land kent de mooiste resorts die je niet snel zult vergeten. De verschillende populaire badplaatsen doen er alles aan om het jou zo goed mogelijk te laten hebben tijdens je vakantie. Zeker in de all-inclusive resorts zul je helemaal niets te kort komen. De vliegtijd naar Mexico vanuit Schiphol is ongeveer 11 en een half uur. Een flinke reis, maar je zult er geen spijt van krijgen.

Mooie badplaatsen

Het land in Midden-Amerika kent verschillende prachtige badplaatsen waar je heerlijk kunt genieten van je welverdiende zomervakantie. Populaire bestemmingen zijn onder andere Cancun, Playa del Carmen en Riviera Maya. Dit zijn allemaal badplaatsen in de populaire regio Yucatan. In deze plaatsen kom je resorts tegen waar je u tegen zegt. Prachtige resorts waar je helemaal in de watten wordt gelegd. Deze resorts liggen vaak direct aan zee, en beschikken over een of meerdere zwembaden. Geen probleem om even een heerlijke frisse duik te nemen dus. Op deze resorts is van alles te beleven, waardoor je niet van je resort af hoeft tijdens je zomervakantie. Natuurlijk kan en mag dit wel, want ook buiten het resort is er enorm veel te beleven in Mexico.

Excursies Mexico

Wil je buiten je resort nog andere leuke dingen zien en doen, dan zit je goed in Mexico. Een bezoek aan de oude Maya tempels is een uitstapje die je niet mag missen als je in Mexico bent. Daarnaast is het bezoeken van Tulum een echte aanrader. Je kunt hier zwemmen in grotten, je bezoekt schildpadstranden en bezoekt de oude ruïnes. Zo beleef je Mexico op het allermooist.

Populaire accommodaties Mexico