Drie originele vakantiebestemmingen in Europa

dubai vakantie

Wie op zoek is naar een zomervakantie, gaat vaak online zoeken naar leuke bestemmingen. Echter, online kom je veelal bestemmingen tegen die nogal voor de hand liggen. Ja, Kreta in Griekenland is een erg leuke vakantiebestemming en ook Ibiza is een leuke bestemming, maar niet erg origineel. Europa zit vol met leuke vakantiebestemmingen die door het grote publiek nog niet ontdekt zijn, maar wel enorm de moeite waard zijn om te bezoeken. Wij zetten een aantal van deze leuke bestemmingen voor je op een rij.

Murcia (Spanje)

Murcia is een regio in het oosten van Spanje die enorm veel leuke steden en plekken kent. In de regio ligt ook de gelijknamige stad, en dat is een stad die erg leuk is om te bezoeken. Bovendien heb je verschillende vakantieparken in Murcia waar jij tijdens je vakantie kunt verblijven. Enkele bezienswaardigheden op deze vakantiebestemming die je niet mag missen zijn de Kathedraal van Murcia, het gezellige Plaza de Glorieta en Kasteel Monteagudo. Bijkomend voordeel aan Murcia is dat het goed bereikbaar is vanuit Nederland, en dat het klimaat hier bovendien erg aangenaam is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marek Musil (@marekmusilphoto) on

Ierland

Misschien is Ierland niet het eerste land waar je aan denkt bij het boeken van een vakantie, maar toch is het een prachtige bestemming om tijdens je vakantie heen te gaan. Met een autoreis door dit geweldige land kom je op de mooiste plekken. Ierland is een afwisseling van gezellige steden en grote natuurgebieden vol bossen en stijle kustranden. Bovendien kom je in het binnenland van Ierland verschillende kastelen en ruines tegen. Steeds meer vakantiegangers kiezen voor een fly drive reis door Ierland. Als je de Ring of Kenny volgt, kom je op een prachtige route langs de kust en kom je op plekken die je niet snel zal vergeten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ireland (@tourismireland) on

Dubai

Dubai is meer dan een toevluchtsoord voor the rich and famous. Deze prachtige stad wordt de laatste jaren alsmaar populairder als vakantiebestemming onder Nederlandse toeristen en dat is niet voor niets. Het weer is hier een groot deel van het jaar heerlijk, het is een enorm moderne stad waar je niets te kort komt, en daarnaast is het een bestemming die erg betaalbaar is. Op ruim vijf uur vliegen ligt deze moderne wereldstad waar je je ogen uit zult kijken in de tijd die je hier bent. Neem absoluut een kijkje in het hoogste gebouw ter wereld (de Burj Khalifa), of het enige zeven sterren hotel ter wereld (de Burj Al Arab).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Visit Dubai (@visit.dubai) on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *