De leukste plekken voor een vakantiehuis in Frankrijk

vakantiehuis frankrijk

Frankrijk staat bij veel vakantiegangers bekend als een land waar je heerlijk op de camping kunt verblijven, maar ook op andere manieren kun je heerlijk vakantie vieren in dit land. Het huren van een vakantiehuis is zo’n voorbeeld. Een vakantiehuis geeft je alle ruimte, laat je in alle rust genieten van je vrije tijd en zorgt ervoor dat je een fijne uitvalsbasis om de prachtige omgeving te gaan verkennen. Wij zetten de leukste regio’s in Frankrijk om een vakantiehuis te huren voor je op een rij.

Vogezen

De Vogezen is een gebied van veel hoogtemeters. In deze middelhoge bergen vind je prachtige uitgestrekte wijngaarden. Ben je een liefhebber van een wijnproeverij, dan zit je hier goed. De regio is meer dan geschikt voor zowel koppels, gezinnen met jonge kinderen als ouderen. Je kunt hier genieten van prachtige steden als Straatsburg en Colmar, en kunt indrukwekkende wandel- en fietsroutes volgen. In een vakantiehuis Vogezen kun je heerlijk genieten van deze regio.

Champagnestreek

De Champagnestreek is een regio in Frankrijk in het noorden van het land, waar vele leuke vakantiehuizen te huren zijn. Als je hier een vakantiehuis huurt, kun je onder andere de steden Charleville-Mézières bezoeken, of een champagneproeverij doen op één van de vele plekken waar deze heerlijke drank gemaakt wordt. Een vakantiehuis in de Champagnestreek geeft je een fijne, rustige en zeer ontspannen vakantie.

Midi-Pyrénées

Het gebied Midi-Pyrénées ligt in het zuiden van Frankrijk, en kenmerkt zich door het bergachtige landschap. De regio vormt het grensgebied met Andorra en Spanje. Een bezoekje aan deze nabijgelegen buurlanden is dan ook zo geregeld. Een veel bezochte stad in deze omgeving is Toulouse. De regio kent vele vakantiehuizen die je kunt huren, en door de hoogteverschillen in deze omgeving is het uitzicht vanuit het vakantiehuis vaak adembenemend. Je zult hier genieten van een heerlijke vakantie die je niet snel zult vergeten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door EnVie de France (@enviedefrance) op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *